Jäsenet

AFRY Finland Oy

AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society and provide highly qualified services in all stages of the wind power life cycle

AFRY has more than 25 years of combined experience in the wind sector developing services such as site screening, Energy Yield Assessments, Technical and Commercial Due Diligence, Owner’s Engineer services, and Technical Advisory for O&M in wind farms totaling over 30,000 MW.

Our thorough understanding of energy markets and regulatory frameworks worldwide gives us a unique position to support clients in entering new markets as well as deciding on their strategy options and acquisition targets.

We also provide multidisciplinary expert services for Environmental and Social Impact Assessment, permitting and licensing procedures, Land Use Planning, and Environmental Due Diligence.

Our track record, resulting from our multidisciplinary and experienced employees around the world, enable us to provide you with the technical, economic and environmental services in order to guarantee comprehensive and cost-effective solutions.

Our wind services include:
Commercial and market advisory services
Site identification and selection
Wind measurements and Energy Yield Assessment
Environmental services and licensing
Project development
Technical, Commercial and Environmental Due Diligence
Engineering and procurement
Project management
Construction monitoring
Operation and maintenance advisory services

We are 16,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.

www.afry.com

Finnish Sea Service Oy

Finnish Sea Service Oy:n pääkonttori sijaitsee Raumalla, toiminta-alueena koko Suomen rannikko. Yrityksellä on yli 30 vuoden kokemus vaativista merellä tehtävistä töistä ja hinauksista. Vaativat sukellustyöt, tuulivoimaloiden pystytykset merelle, kaapelinlaskut, pelastustyöt, offshore operaatiot omalla kalustolla ja koulutetulla henkilökunnalla 24/7, takaavat ammattitaitoisesti ja hyvin tehdyn työn.

www.finnishseaservice.fi

Lilaco Offshore Oy

Meri- ja vesistökaapelityöt, rakentaminen, viankorjaus ja ylläpito.
Merenpohjan kartoitus- ja tutkimustyöt
Rantarakentaminen kaapelinousuille

lilaco-offshore.com

Skarta Energy Oy

Tuulivoimaprojektien infra rakentaja, jossa meillä on jo pitkä historia. Skarta Energy Oy myös valmistelee tuulipuistoprojektien toteutusprojekteja toteutettavaksi yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

www.skarta.fi

Ålandsbanken Rahastoyhtiö Oy

Ålandsbanken Rahastoyhtiö hallinnoi Ålandsbanken Tuulivoima Erikoissijoitusrahastoa, joka investoi tuulivoimahankkeisiin Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Rahasto mahdollistaa koko tuulivoimahankkeen elinkaaren aikana tuottaman lisäarvon jakamisen paikallisesti ja koko yhteiskunnalle.