Jäsenet

Halsuan Kunta

www.halsua.fi

Infrakit Group Oy

Infrakit on suomalainen pilvipalvelu, joka yhdistää infran rakentamisen elinkaaren toimijat samalle, visuaaliselle alustalle. Mahdollistamme (esi)suunnittelun, rakentamisen ja luovutusvaiheen kautta kunnossapidon saumattoman yhteistyön. Saumaton tiedonkulku parantaa suunnittelun ja rakentamisen laatua, lyhentää läpimenoaikaa ja parantaa tuottavuutta.
Visiona meillä on nollapäästöiset rakentamishankkeet. Infrakit kehittää alustaan kytkettävien koneiden ja laitteiden CO2-päästöjen mittauksen, joka on ensimmäinen askel kohti päästöjen optimointia. Toimimalla resurssiviisaasti ja rakentamalla kerralla oikein on jo nyt mahdollista vaikuttaa hankkeiden päästöihin.

Lisätietoa: www.infrakit.com/fi

https://www.infrakit.com

Intelligent Employment

IE Oy is a Headhunting consultancy specialising in the Energy & Renewables sectors. We are committed to shaping the future of recruitment by innovating our services through technical advantages, specialised industry knowledge and first-class customer experience.

https://intelligentemployment.com/

Nivala-Haapajärven seutu NIHAK ry

NIHAK on kehitysyhtiö, joka tuottaa yritys- ja aluekehityspalveluja Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa.
Toimialueemme kuntia ovat Nivala, Haapajärvi, Kärsämäki, Reisjärvi, Pyhäjärvi, Sievi ja Oulainen.

NIHAK on kuntien tukena investointihankkeiden mahdollistamisessa. Tavoitteena on verkottaa alueen yritykset mukaan toteutukseen ja toisaalta auttaa monin eri tavoin alueellemme uusiutuvan energian hankkeita tai teollisia investointeja valmistelevia yrityksiä tasoittamalla tietä investoinneille. Palvelumme ovat maksuttomia.

https://nihak.fi

Pieksämäen Kaupunki

City

www.pieksamaki.fi

Soinin Kunta

Kunnallinen toiminta.

www.soini.fi