Jäsenet

Eurolaite Oy

Eurolaite Oy - sähkötekniikan asiantuntija

Eurolaite Oy on vuonna 1988 perustettu sähkötekniikka-alan asiantuntijayritys, joka on erikoistunut sähkötekniikan tuotteiden maahantuontiin, markkinointiin ja myyntiin sekä palvelun tuotantoon. Toimintamme keskeisimpinä tavoitteina ovat hyvä asiakaspalvelu, täsmälliset toimitukset ja korkeatasoinen tekninen tuki sekä teknisen ja taloudellisen lisäarvon tuottaminen asiakkaillemme. Vahvuuksiamme ovat ammattitaitoinen henkilökunta ja heidän pitkä kokemuksensa sähkötekniikan alalta.

Eurolaite Oy - Experts in electrical engineering

Eurolaite Oy was founded in 1988 and it is an expert company specialising in importing, marketing and selling electrical engineering products. Our key targets are good customer services, punctual deliveries and high quality technical support. Our strengths include professional staff with long experience in this field.

We represent the leading suppliers in our field. Their products and services offer our clients competitive and comprehensive solutions of high quality. Our products include products made for electricity stations, for electricity quality control, protection of the electrical network and the construction of the distribution network.

We are a part of the Swedish listed Addtech consolidated corporation and its Energy Supply unit. Together with our sister companies we can offer a comprehensive network of products and services in northern Europe.

https://www.eurolaite.fi/

Hitachi Energy

Hitachi Energy on globaali teknologiajohtaja, joka palvelee verkkoyhtiöitä, teollisuutta ja infrastruktuurialojen asiakkaita läpi koko arvoketjun, samoin kuin kasvavia aloja, kuten kestävä liikenne, älykkäät kaupungit, energian varastointi ja datakeskukset. Tuulivoima-alalle yhtiö valmistaa komponentteja ja tuottaa projektipalveluita. Komponenteista suurimmat ovat tehomuuntajia ja tyypilliset palvelut sähköasemien projektointipalveluja avaimet käteen -periaatteella.

https://www.hitachienergy.com/

Klüber Lubrication Nordic A/S

Klüber Lubrication on yksi maailman johtavista erikoisvoiteluaineratkaisujen tuottajista. Yhteistyössä komponentti- ja laitevalmistajien kanssa suunnittelemme ja valmistamme räätälöityjä voiteluaineita tuulivoimaloiden vaativiin olosuhteisiin. Korkealaatuisten voiteluaineiden lisäksi tarjoamme teknistä konsultointia ja voiteluaineiden kunnonvalvonta- ja analyysipalveluita.

www.klueber.com

Labkotec

Labkotec Oy on maailman johtava tuulivoimaloiden jääntunnistimien valmistaja. Jääntunnistin parantaa tuulivoimalan käyttövarmuutta ja vähentää merkittävästi jäänmuodostuksen aiheuttamia riskejä jäätävissä oloissa.

Heti käyttövalmis jääntunnistusjärjestelmä on helppo ja nopea asentaa kaikkien valmistajien tuulivoimaloihin – myös jo käytössä oleviin. Asennus ei vaadi erillisiä nostovälineitä tai kalibrointia. Jääntunnistus on täysin yhteensopiva joustavan ja helppokäyttöisen LabkoNet®-etävalvontajärjestelmän kanssa ja voit yhdistää Labkotecin jääntunnistuksen SCADA-järjestelmiin.

Jääntunnistusjärjestelmä voidaan varustaa varoitusvalolla, jolloin jäähälytys lähetetään langattomasti voimalan ympärillä oleviin ala-asemiin. Varoitusvalojärjestelmän ansiosta alueella liikkuvat ihmiset ovat tietoisia jäätävistä olosuhteista ja pystyvät varautumaan vaarallisiin olosuhteisiin.

www.labkotec.fi

Lindberg & Lund Oy Ab

Teknilliskemiallisten tuotteiden maahantuonti ja edustus:
Huntsman Araldite
Liimat siipien korjaukseen sekä lisävarusteiden kiinnittämiseen
DNV GL hyväksytyt epoksipohjaiset laminointi/infuusiohartsit komposiittiosien valmistukseen.
Elektronisten komponenttien umpeenvalamiseen tarkoitettuja UL94-V0 paloluokituksen omaavia epoksi ja polyuretaani massoja.

Lindberg & Lund tuotemerkki
CE, SILKO, M1 hyväksytty L&L Injektointihartsi betonirakenteiden kemialliseen injektointiin

www.lindberg-lund.fi

Merus Power Oyj

Merus Powerin sähkön laatua parantavat ratkaisut säästävät sähköä, parantavat prosessien energiatehokkuutta ja mahdollistavat uusiutuvan energian sähköverkkoon kytkennän verkkoyhtiöiden vaatimusten mukaisesti.

www.meruspower.fi

Moventas Gears Oy

Moventas on yksi maailman johtavista vaihdevalmistajista. Yhtiö valmistaa voimansiirtoratkaisuja tuulivoimateollisuudelle ja tarjoaa kattavat palvelut vaihteiden huoltoon, ylläpitoon ja etähallintaan. Yhtiöllä on yli 500 työntekijää yhdeksässä maassa, sekä maailmanlaajuinen yhteistyökumppaniverkosto. Moventas on osa globaalia teollisuusryhmää, Clyde Blowersia.

www.moventas.com

Neorem Magnets Oy

Neorem Magnets Oy valmistaa NdFeB-kestomagneetteja ja sähkökoneiden napaelementtejä Ulvilassa. Tuotteitamme käytetään muun muassa suurissa sähkökoneissa uusiutuvan energian tuotannossa. Olemme ainoa tuulivoimaan keskittynyt suurten magneettien valmistaja Euroopassa.

www.neorem.fi

Peikko Finland Oy

Peikko on vuonna 1965 perustettu mataliin välipohjajärjestelmiin ja elementti- ja paikallavalurakentamisen liitostekniikkaan keskittyvä perheyhtiö, jonka palveluksessa on yli 1 800 ammattilaista. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Tuulivoimaan olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka sisältää kaiken tarvitsemasi sekä maanvaraisiin että kallioon ankkuroitaviin perustuksiin -
suunnittelusta toteutukseen.

www.peikko.com

Roxtec Finland Oy

Roxtec Finland Oy on erikoistunut kaapelien ja putkien läpivientien tiivistämiseen. Tiiviisteemme on luokiteltu IP-luokituksesta vedelle ja pölylle aina palosuojaukseen saakka. Ratkaisumme etuna on Multidiameter?, joka tuo joustavuutta tuulivoimalan ja sähköverkon tiivisteiden nopeaan suunnitteluun ja asennukseen; yhdellä tiivisteellä voidaan tiivistää ulkohalkaisijoiltaan erikokoisia kaapeleita ja putkia. Samalla järjestelmään voidaan sisällyttää varakapasiteettia tulevaisuuden turvallisia muutoksia varten.

www.roxtec.com

Savcor Oy

Rakenteiden monitorointijärjestelmät, mitta-anturit, ohjelmistot, asennukset ja raportointi.

Rakenteiden korroosisuojausjärjestelmät, suunnittelu
ja raportointi.

www.savcor.com

Schaeffler Finland Oy

Schaeffler Finland Oy toimittaa laakereita, niihin liittyviä komponentteja, asennus- ja kunnossapitotuotteita sekä -palveluita suomalaisille tuulivoimaloiden ja vaihteistojen OEM-valmistajille sekä tuulipuistoihin.

www.schaeffler.fi

ViaCon Oy

Oy ViaCon Ab on merkittävä rumpu- ja putkisiltojen valmistaja ja geosynteettitoimittaja Suomessa ja toimimme osana kansainvälistä ViaCon-konsernia. Tarjoamme ratkaisut tuulipuistokohteisiin infrarakentamisen kaikille osa-alueille.

https://www.viacon.fi/

WestimQpower Oy

WestimQpower is a privately owned expertise and agent company.

The company was founded in 2012.

Since then the company has established its place on the Finnish market and we have been growing every year and are very strong and reliable partner for our partners and customers.

The secret behind our success are good customer services, punctual deliveries and high quality technical support. This we can guarantee because we have professional staff with long experience in this field. Our staff is specialized in development of customer-specific product applications in cooperation with our customers and principals.

WestimQpower represents several worldwide well known European suppliers in Finland. Together with our European partners we provide our customers top quality and competitive products and complete customized solutions.

We represent the leading suppliers in our field. Their products and services offer our clients competitive and comprehensive solutions of high quality.

We are providing products and solutions for electrical substations, electrical quality supervision and control, railway, real estate electricification, datacenters, hospitals, industry etc.

Long term partnership enable us together with our suppliers to ensure high quality products and product support to our customers.

https://westimqpower.com/

Wicetec Oy

Jäänestojärjestelmät tuulivoimalaitoksiin.

www.wicetec.com