Jäsenet

ABB Oy – ELDS Finland

ABB on johtava globaali teknologiayritys. Vauhditamme yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi. Olemme toimineet menestyksekkäästi jo yli 130 vuotta. ABB:läisiä työskentelee 110 000 ammattilaista yli 100 maassa, joista Suomessa noin 5 000.

https://new.abb.com/fi

Celltech Oy

Celltech on Suomen johtava akkujärjestelmien suunnittelija ja valmistaja sekä paristojen ja erikoisakkujen maahantuoja. Toimitamme akkuenergiavarastoja uusiutuvan energiajärjestelmän tueksi. Yhdessä pohjoismaisten sisaryritysten kanssa Celltech Group on alan suurin toimija Pohjoismaissa. Celltech Group on osa ruotsalaista Addtech AB:a, tekniikan alan konsernia.

https://celltech.fi

Eurolaite Oy

Eurolaite Oy - sähkötekniikan asiantuntija

Eurolaite Oy on vuonna 1988 perustettu sähkötekniikka-alan asiantuntijayritys, joka on erikoistunut sähkötekniikan tuotteiden maahantuontiin, markkinointiin ja myyntiin sekä palvelun tuotantoon. Toimintamme keskeisimpinä tavoitteina ovat hyvä asiakaspalvelu, täsmälliset toimitukset ja korkeatasoinen tekninen tuki sekä teknisen ja taloudellisen lisäarvon tuottaminen asiakkaillemme. Vahvuuksiamme ovat ammattitaitoinen henkilökunta ja heidän pitkä kokemuksensa sähkötekniikan alalta.

Eurolaite Oy - Experts in electrical engineering

Eurolaite Oy was founded in 1988 and it is an expert company specialising in importing, marketing and selling electrical engineering products. Our key targets are good customer services, punctual deliveries and high quality technical support. Our strengths include professional staff with long experience in this field.

We represent the leading suppliers in our field. Their products and services offer our clients competitive and comprehensive solutions of high quality. Our products include products made for electricity stations, for electricity quality control, protection of the electrical network and the construction of the distribution network.

We are a part of the Swedish listed Addtech consolidated corporation and its Energy Supply unit. Together with our sister companies we can offer a comprehensive network of products and services in northern Europe.

https://www.eurolaite.fi/

Fintekra Oy

Liekkiloukku® uusi ja innovatiivinen nestepalojen rakenteelliseen sammutukseen perustuva palosuoja-arina joka toimii myös standardin mukaisena työskentely- ja kulkutasona. Toiminta perustuu rakenteelliseen tukahduttamiseen. Liekkiloukku® ei tarvitse toimiakseen ulkoista kemikaalia tai palossa aktivoituvaa mekanismia. Se on edullinen tapa lisätä työ-, palo- ja ympäristöturvallisuutta. Asennus ja maadoitus on helppoa ja nopeaa. Kysy vakuutusyhtiöltäsi Liekkiloukun vaikutusta vakuutusmaksuihisi.

www.liekkiloukku.fi

Flender Finland Oy

Flender Finland Oy on osa Flender GmbH:n Winergy tuulivoimabrändiä.

Winergy on maailman johtava turbiinien voimansiirron tarjoaja. Winergy on toimittanut 40 vuoden aikana yli 350GW vaihteita, kytkimiä, sekä generaattoreita. Suomessa toimii Winergyn Service360 multibrand huoltotehdas, joka vastaa pohjoismaiden huoltotarpeista, sekä toimii osana kattavaa Winergyn maailmanlaajuista huoltoliiketoimintaa.

Winergy tarjoaa asiakkaille kaikenkattavan turbiinin voimansiirron palvelutarjonnan.

https://www.winergy-group.com

Geosynt Oy

Olemme vastuullinen geosynteettialan palvelukokonaisuuksien toimittaja.
Tuulivoiman infrarakentamisen tuotteitamme ovat mm. maarakenteiden lujitteet ja suodatinkankaat.
Tarjoamme asiakkaillemme materiaalit sekä teknisen tuen, kaikki sujuvasti samasta osoitteesta.

https://www.geosynt.fi/

Hitachi Energy

Hitachi Energy on globaali teknologiajohtaja, joka palvelee verkkoyhtiöitä, teollisuutta ja infrastruktuurialojen asiakkaita läpi koko arvoketjun, samoin kuin kasvavia aloja, kuten kestävä liikenne, älykkäät kaupungit, energian varastointi ja datakeskukset. Tuulivoima-alalle yhtiö valmistaa komponentteja ja tuottaa projekti- ja kunnossapitopalveluita. Komponenteista suurimmat ovat tehomuuntajia ja tyypilliset palvelut sähköasemien projektointi-, valvonta-, operointi- ja kunnossapitopalveluja avaimet käteen -periaatteella.

https://www.hitachienergy.com/

Klüber Lubrication Nordic A/S

Klüber Lubrication on yksi maailman johtavista erikoisvoiteluaineratkaisujen tuottajista. Yhteistyössä alan tärkeimpien komponentti- ja laitevalmistajien kanssa suunnittelemme ja valmistamme räätälöityjä voiteluaineratkaisuja tuulivoimaloiden vaativiin olosuhteisiin. Korkealaatuisten voiteluaineidemme ja siten pidentyneiden huoltovälien, komponenttien eliniän ja luotettavamman toiminnan lisäksi tarjoamme myös teknistä tukea, konsultointia ja voiteluaineiden kunnonvalvonta- ja analyysipalveluita.

www.klueber.com

Labkotec

Labkotec Oy on maailman johtava tuulivoimaloiden jääntunnistimien valmistaja. Jääntunnistin parantaa tuulivoimalan käyttövarmuutta ja vähentää merkittävästi jäänmuodostuksen aiheuttamia riskejä jäätävissä oloissa.

Heti käyttövalmis jääntunnistusjärjestelmä on helppo ja nopea asentaa kaikkien valmistajien tuulivoimaloihin – myös jo käytössä oleviin. Asennus ei vaadi erillisiä nostovälineitä tai kalibrointia. Jääntunnistus on täysin yhteensopiva joustavan ja helppokäyttöisen LabkoNet®-etävalvontajärjestelmän kanssa ja voit yhdistää Labkotecin jääntunnistuksen SCADA-järjestelmiin.

Jääntunnistusjärjestelmä voidaan varustaa varoitusvalolla, jolloin jäähälytys lähetetään langattomasti voimalan ympärillä oleviin ala-asemiin. Varoitusvalojärjestelmän ansiosta alueella liikkuvat ihmiset ovat tietoisia jäätävistä olosuhteista ja pystyvät varautumaan vaarallisiin olosuhteisiin.

www.labkotec.fi

Merus Power Oyj

Suunnittelemme, valmistamme ja myymme kotimaisia innovatiivisia sähkövarastoja, sähkönlaaturatkaisuja ja palveluita. Liiketoimintamme perustana ovat skaalautuva ja modulaarinen tehoelektroniikka, älykkäät ohjelmistoteknologiat sekä sähkötekninen erityisosaaminen.
Sähkövarastomme mahdollistavat uusiutuvan energian integroinnin osaksi sähköverkkoa ja luovat asiakkaille moderneja ansaintamalleja uusiutuvan energian mahdollisuuksista. Sähkönlaaturatkaisumme puolestaan vähentävät sähkössä esiintyviä häiriöitä parantaen asiakkaiden toiminnan kannattavuutta ja energiatehokkuutta.

www.meruspower.fi

Neorem Magnets Oy

Neorem Magnets Oy valmistaa NdFeB-kestomagneetteja ja sähkökoneiden napaelementtejä Ulvilassa. Tuotteitamme käytetään muun muassa suurissa sähkökoneissa uusiutuvan energian tuotannossa. Olemme ainoa tuulivoimaan keskittynyt suurten magneettien valmistaja Euroopassa.

www.neorem.fi

Onninen Oy

Onninen tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ja palvelukokonaisuuksia urakoitsijoille, teollisuudelle, infra-alan toimijoille ja jälleenmyyntiasiakkaille. Olemme vahva kumppani yritysasiakkaille ja tavarantoimittajille koko maan kattavan myyntiverkoston, tehokkaan logistiikan ja monikanavaisen asiakaskokemuksen kautta. Olemme toimineet alalla vuodesta 1913. Työllistämme Suomessa noin 1 400 henkilöä ja toimipaikkaverkostomme käsittää 55 Onninen Express -myymälää.

Oy ViaCon Ab

Oy ViaCon Ab on merkittävä rumpu- ja putkisiltojen valmistaja ja geosynteettitoimittaja Suomessa ja toimimme osana kansainvälistä ViaCon-konsernia. Tarjoamme ratkaisut tuulipuistokohteisiin infrarakentamisen kaikille osa-alueille.

https://www.viacon.fi/

Peikko Finland Oy

Peikko on vuonna 1965 perustettu mataliin välipohjajärjestelmiin ja elementti- ja paikallavalurakentamisen liitostekniikkaan keskittyvä perheyhtiö, jonka palveluksessa on yli 1 800 ammattilaista. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Tuulivoimaan olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka sisältää kaiken tarvitsemasi sekä maanvaraisiin että kallioon ankkuroitaviin perustuksiin -
suunnittelusta toteutukseen.

www.peikko.com

Prysmian Group Finland Oy

Valmistamme maa- ja merikaapelijärjestelmiä sähkön siirtoon ja jakeluun, sekä räätälöityjä ratkaisuja vaativiin erityistarpeisiin. Valikoimiimme kuuluvat lisäksi asennuskaapelit ja -tuotteet, sekä infrastruktuurirakentamisen ratkaisut ja televiestinnän kaapelijärjestelmät. Tarjoamme markkinoiden laajimman kaapelivalikoiman Suomessa. Työllistämme noin 600 ihmistä tehtaillamme Kirkkonummen Pikkalassa ja Oulun Ruskossa. www.prysmiangroup.fi

Olemme osa maailman suurinta energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien toimittajaa, Prysmian Groupia.

www.prysmiangroup.com

Roxtec Finland Oy

Roxtec Finland Oy on erikoistunut kaapelien ja putkien läpivientien tiivistämiseen. Tiiviisteemme suojaa vedeltä ja pölyltä sekä täyttää palokatkovaatimukset. Ratkaisumme etuna on sovitettavat moduulit, jotka tuovat joustavuutta tuulivoimalan ja sähköverkon tiivisteiden nopeaan suunnitteluun ja asennukseen; yhdellä tiivisteellä voidaan tiivistää erikokoisia kaapeleita ja putkia. Samalla järjestelmään voidaan sisällyttää varakapasiteettia tulevaisuuden turvallisia muutoksia varten.

www.roxtec.com

WestimQpower Oy

WestimQpower is a privately owned expertise and agent company.

The company was founded in 2012.

Since then the company has established its place on the Finnish market and we have been growing every year and are very strong and reliable partner for our partners and customers.

The secret behind our success are good customer services, punctual deliveries and high quality technical support. This we can guarantee because we have professional staff with long experience in this field. Our staff is specialized in development of customer-specific product applications in cooperation with our customers and principals.

WestimQpower represents several worldwide well known European suppliers in Finland. Together with our European partners we provide our customers top quality and competitive products and complete customized solutions.

We represent the leading suppliers in our field. Their products and services offer our clients competitive and comprehensive solutions of high quality.

We are providing products and solutions for electrical substations, electrical quality supervision and control, railway, real estate electricification, datacenters, hospitals, industry etc.

Long term partnership enable us together with our suppliers to ensure high quality products and product support to our customers.

https://westimqpower.com/

Wicetec Oy

Jäänestojärjestelmät tuulivoimalaitoksiin.

www.wicetec.com