Jäsenet

Destia Oy

www.destia.fi

Electrical Expert Oy

Electrical Expert Oy on kasvava energia-alan moniosaaja.
Meiltä saat apua niin pienissä suunnittelutöissä kuin suurissa sähköverkko- tai voimalaitosprojekteissa.
Näemme, että hyvän yhteistyön avain on, kuunnella tarkkaan asiakasta ja auttaa asiakasta pääsemään haluttuun lopputulokseen kustannustehokkaasti ja aikataulussa.
Oli tarpeet sitten, verkkoon liittyminen, suunnittelu, työmaavalvonta, projektinjohto, turvallisuusvalvonta tai ohjeistuksen laadinta niin sähkö, energia tai -rakennuspuolelta

www.electricalexpert.fi

Emtele Oy

Tietoliikenne- ja analytiikka palveluoperaattori. SCADA-kommunikointi ja ennakoiva kunnossapito. Älykäs kameravalvonta.

https://emtele.com

Eversheds Asianajotoimisto Oy

Eversheds Asianajotoimisto Oy on osa maailmanlaajuista Eversheds Sutherland - asianajopraktiikkaa. Uusiutuvan energian alueella avustamme yrityksiä erityisesti laajoissa rajat ylittävissä tuulivoimatransaktioissa, muissa sopimusasioissa sekä kaavoitukseen ja lupiin liittyvissä asioissa.

www.eversheds.fi

Intelligent Employment

IE Oy is a Headhunting consultancy specialising in the Energy & Renewables sectors. We are committed to shaping the future of recruitment by innovating our services through technical advantages, specialised industry knowledge and first-class customer experience.

https://intelligentemployment.com/

Kiwa Inspecta

Olemme Kiwa Inspecta, yksi maailman johtavista asiantuntijoista turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Tarjoamme testaus-, tarkastus-, sertifiointi- sekä konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja. Toimimme useilla eri toimialoilla, kuten eri teollisuuden alat, rakentaminen ja infrastruktuuri, kiinteistöt ja energiantuotanto. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi kaikkialla Suomessa ja yli 40 muussa maassa.

www.kiwa.com/fi/fi/

Lilaco Offshore Oy

Meri- ja vesistökaapelityöt, rakentaminen, viankorjaus ja ylläpito.
Merenpohjan kartoitus- ja tutkimustyöt
Rantarakentaminen kaapelinousuille

lilaco-offshore.com

Merus Power Oyj

Merus Powerin sähkön laatua parantavat ratkaisut säästävät sähköä, parantavat prosessien energiatehokkuutta ja mahdollistavat uusiutuvan energian sähköverkkoon kytkennän verkkoyhtiöiden vaatimusten mukaisesti.

www.meruspower.fi

Nordic Access Oy

Nordic Access tarjoaa tuulivoimaloiden huolto-, tarkastus- ja korjauspalveluita.
Valikoimastamme löytyy niin tuuliturbiinin lapojen tarkastukset ja korjaukset kuin erilaiset jälkiasennukset sekä muut erikoispalvelut kuten pesu ja puhdistus, kunnossapito, vauriokartoitukset ja vianetsintä, konsultointi, yms.
Kokeneen ja monitaitoisen tiimimme avulla, tarjoamme kokonaisvaltaisia, laadukkaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja, räätälöitynä tarpeidenne mukaan. Olemme korkeanpaikan työskentelyn ammattilaisia ja toteutamme projektit aina turvallisesti ja luotettavasti. Työskentelyn lähtökohtana on minimoida käyttökatkokset ja optimoida tehokkuus – valitsemme aina parhaiten sopivat työskentelytavat kuhunkin projektiin, ammattimaisesta köysityöskentelystä dronen käyttöön ja muihin menetelmiin.

http://www.nordicaccess.fi

S-Voima Oy

S-ryhmän sähkönhankintayhtiö S-Voima omistaa 50 % TuuliWatti Oy:stä. TuuliWatti Oy on keskittynyt teolliseen tuulivoiman tuotantoon.

www.s-kanava.fi

Savcor Oy

Rakenteiden monitorointijärjestelmät, mitta-anturit, ohjelmistot, asennukset ja raportointi.

Rakenteiden korroosisuojausjärjestelmät, suunnittelu
ja raportointi.

www.savcor.com

Tornator Oyj

Tornator Oyj on Suomen kolmanneksi suurin metsänomistaja n. 600.000 hehtarin metsäomaisuudellaan. Tornator kehittää tuulivoimatuotantoon sopivia alueitaan yhdessä valikoitujen kumppaneiden kanssa.

www.tornator.fi