Jäsenet

Bertel O. Steen Power Solutions

BOS Power provides electrolyzers, fuel cell, battery energy storage and propulsion systems with a focus on sustainability, quality and reliability. ​

We secure mission critical operations for our customers in the wind power industry both off-and onshore, in the Nordic region. ​

As a systems integrator and service provider we take care of the complete delivery from design, production and commissioning to support and service.​

Headquartered in Bergen, BOS Power operates in 9 locations in the Nordic region and is part of the Bertel O. Steen Group in Norway. ​

https://www.bospower.com

Destia Oy

www.destia.fi

Emtele Automation Oy

Tietoliikenne- ja analytiikka palveluoperaattori. SCADA-kommunikointi ja ennakoiva kunnossapito. Älykäs kameravalvonta.

https://emtele.com

Eversheds Asianajotoimisto Oy

Eversheds Asianajotoimisto Oy on osa maailmanlaajuista Eversheds Sutherland - asianajopraktiikkaa. Uusiutuvan energian alueella avustamme yrityksiä erityisesti laajoissa rajat ylittävissä tuulivoimatransaktioissa, muissa sopimusasioissa sekä kaavoitukseen ja lupiin liittyvissä asioissa.

www.eversheds.fi

Geosynt Oy

Olemme vastuullinen geosynteettialan palvelukokonaisuuksien toimittaja.
Tuulivoiman infrarakentamisen tuotteitamme ovat mm. maarakenteiden lujitteet ja suodatinkankaat.
Tarjoamme asiakkaillemme materiaalit sekä teknisen tuen, kaikki sujuvasti samasta osoitteesta.

https://www.geosynt.fi/

ICECAPITAL Pankkiiriliike Oy

Intelligent Employment

IE Oy is a Headhunting consultancy specialising in the Energy & Renewables sectors. We are committed to shaping the future of recruitment by innovating our services through technical advantages, specialised industry knowledge and first-class customer experience.

https://intelligentemployment.com/

Kiwa Inspecta

Olemme Kiwa Inspecta, yksi maailman johtavista asiantuntijoista turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Tarjoamme testaus-, tarkastus-, sertifiointi- sekä konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja. Toimimme useilla eri toimialoilla, kuten eri teollisuuden alat, rakentaminen ja infrastruktuuri, kiinteistöt ja energiantuotanto. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi kaikkialla Suomessa ja yli 40 muussa maassa.

www.kiwa.com/fi/fi/

Knorring Oy Ab

Knorring Oy Ab on johtava ympäristötekniikkatuotteiden toimittaja Suomessa ja tunnettu toimija myös koneenrakentamis- ja hydrauliikkatuotteiden maahantuojana. Yli 130-vuotias perheyhtiö palvelee joustavasti ja asiakaslähtöisesti kaikkialla Suomessa laatu ja asiantuntijuus edellä.

Tarjoamme ympäristövahinkojen torjuntaan ja kemikaalien säilytykseen monipuoliset ratkaisut tuulivoimaa suunnitteleville, niitä rakentaville ja valmiita tuulivoimaloita operoiville yhtiöille. Toimitamme laajalle joukolle teollisuusyrityksiä, urakoitsijoita ja julkisen sektorin organisaatioita;
• konttiratkaisut minikonteista toimistotiloihin
• vuodon- ja öljyntorjuntapakkaukset
• imeytystuotteet maalle ja veteen
• rajaavat öljypuomit
• paloturva- ja latauskaapit työtiloihin ja varikoille
• valuma-altaat kaikille kemikaaleille
• hyllyjärjestelmät valuma-altailla
• hätäsuihkujärjestelmät

Olemme vakuuttuneita, että varautuminen laadukkailla ratkaisuilla on aina kannattavaa. Öljyvahingot koituvat aina aiheuttajan kustannuksiksi ja siksi haluamme tarjota ratkaisumme tuulivoiman tuotantoon jo hankkeiden alkuvaiheessa.

https://www.knorring.fi/ymparistotekniikka

Merus Power Oyj

Suunnittelemme, valmistamme ja myymme kotimaisia innovatiivisia sähkövarastoja, sähkönlaaturatkaisuja ja palveluita. Liiketoimintamme perustana ovat skaalautuva ja modulaarinen tehoelektroniikka, älykkäät ohjelmistoteknologiat sekä sähkötekninen erityisosaaminen.
Sähkövarastomme mahdollistavat uusiutuvan energian integroinnin osaksi sähköverkkoa ja luovat asiakkaille moderneja ansaintamalleja uusiutuvan energian mahdollisuuksista. Sähkönlaaturatkaisumme puolestaan vähentävät sähkössä esiintyviä häiriöitä parantaen asiakkaiden toiminnan kannattavuutta ja energiatehokkuutta.

www.meruspower.fi

Nordic Access Oy

Nordic Access tarjoaa tuulivoimaloiden huolto-, tarkastus- ja korjauspalveluita.
Valikoimastamme löytyy niin tuuliturbiinin lapojen tarkastukset ja korjaukset kuin erilaiset jälkiasennukset sekä muut erikoispalvelut kuten pesu ja puhdistus, kunnossapito, vauriokartoitukset ja vianetsintä, konsultointi, yms.
Kokeneen ja monitaitoisen tiimimme avulla, tarjoamme kokonaisvaltaisia, laadukkaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja, räätälöitynä tarpeidenne mukaan. Olemme korkeanpaikan työskentelyn ammattilaisia ja toteutamme projektit aina turvallisesti ja luotettavasti. Työskentelyn lähtökohtana on minimoida käyttökatkokset ja optimoida tehokkuus – valitsemme aina parhaiten sopivat työskentelytavat kuhunkin projektiin, ammattimaisesta köysityöskentelystä dronen käyttöön ja muihin menetelmiin.

http://www.nordicaccess.fi

S-Voima Oy

S-Voima Oy on S-ryhmän sähkönhankintayhtiö, jonka tytäryhtiö Gigawatti Oy tuottaa sähköä tuulesta omistajalleen sekä kehittää uusia tuulivoimahankkeita.

www.s-kanava.fi

Tornator Oyj

Tornator Oyj on Suomen kolmanneksi suurin metsänomistaja n. 600.000 hehtarin metsäomaisuudellaan. Tornator kehittää tuulivoimatuotantoon sopivia alueitaan yhdessä valikoitujen kumppaneiden kanssa.

www.tornator.fi