Tietoa tuulivoimasta -webinaarit

Suomen Tuulivoimayhdistys järjestää kunnille suunnatun webinaarisarjan tuulivoimasta. Sarjassa käsitellään tuulivoiman tilannetta Suomessa, hyötyjä kunnille sekä tuulivoiman ympäristövaikutuksia.

Noin tunnin webinaareissa on varattu loppuun aikaa myös kysymyksille. Voit lähettää kysymyksesi meille etukäteen, jolloin pystymme vastaamaan mahdollisimman moneen kysymykseen jo esityksen aikana. Kysymyksiä voi esittää etukäteen ilmoittautumislomakkeella tai lähettämällä kysymyksen osoitteeseen tuuli (at) tuulivoimayhdistys.fi, ja webinaarin aikana viestiseinälle. Webinaari tallennetaan kysymysosiota lukuunottamatta ja tallenteet ovat myöhemmin katsottavissa STY:n verkkosivuilla.

Aikataulu ja tallenteet

Maanantai 15.6. klo. 18:30 – 19:30 Tuulivoiman ajankohtaiskatsaus – katso tallenne

Keskiviikko 19.8. klo 18:30 – 19:30 Tuulivoiman hyödyt kunnalle – katso tallenne

Keskiviikko 26.8. klo 18:30 – 19:30 Tuulivoiman ympäristövaikutukset – katso tallenne