Members

Elomatic Consulting & Engineering Oy

Elomatic Oy is a Finnish consulting and engineering company with more than 50 years of experience in the marine and offshore industry.
In addition, the company provides demanding expert services to the process, machinery and pharmaceutical industries, among others.
Elomatic focuses on continuous improvement, hybrid solutions, alternative fuels, and energy saving solutions.
The privately owned company employs more than 1,100 professionals around the world.

In wind related business Elomatic focuses on Offshore Wind Farm projects with EPCM services for pat.pending Float Foundation concept.

www.elomatic.com

https://elomatic.com

Fintekra Oy

Liekkiloukku® uusi ja innovatiivinen nestepalojen rakenteelliseen sammutukseen perustuva palosuoja-arina joka toimii myös standardin mukaisena työskentely- ja kulkutasona. Toiminta perustuu rakenteelliseen tukahduttamiseen. Liekkiloukku® ei tarvitse toimiakseen ulkoista kemikaalia tai palossa aktivoituvaa mekanismia. Se on edullinen tapa lisätä työ-, palo- ja ympäristöturvallisuutta. Asennus ja maadoitus on helppoa ja nopeaa. Kysy vakuutusyhtiöltäsi Liekkiloukun vaikutusta vakuutusmaksuihisi.

www.liekkiloukku.fi

Foreca Oy

Foreca on suomalainen täyden sääpalvelun säätalo ja digitaalisten sääpalvelujen edelläkävijä. Tuotamme maailmanluokan sääsisältöä yrityksille, mediataloille, sovelluskehittäjille ja omien sääpalveluidemme käyttäjille kaikkialle maailmaan.

Forecalla on yli 20 vuoden kokemus ja tietotaito sääennusteiden toimittamisesta niin kuluttajille kuin yrityksille. Maailmanlaajuisesti tunnustettu korkealaatuinen ennustetuotantomme on syntynyt meteorologisen osaamisemme ja modernien datakäsittelymenetelmien yhteistuloksena.

Foreca tunnetaan ensiluokkaisista sääennusteista, korkeasta asiakaspalvelutasostaan ja ketterästä toimitusnopeudestaan.

https://corporate.foreca.com

Ilmatieteen laitos

Ilmatieteen laitos tuottaa havainto- ja tutkimustietoa ilmakehästä, lähiavaruudesta ja meristä sekä sää-, meri-, ilmanlaatu- ja ilmastopalveluita yleisen turvallisuuden, elinkeinoelämän ja kansalaisten tarpeisiin. Ilmatieteen laitos kuuluu liikenne- ja viestintäministeriön hallinnonalaan.

www.fmi.fi

Infrakit Group Oy

Infrakit on suomalainen pilvipalvelu, joka yhdistää infran rakentamisen elinkaaren toimijat samalle, visuaaliselle alustalle. Mahdollistamme (esi)suunnittelun, rakentamisen ja luovutusvaiheen kautta kunnossapidon saumattoman yhteistyön. Saumaton tiedonkulku parantaa suunnittelun ja rakentamisen laatua, lyhentää läpimenoaikaa ja parantaa tuottavuutta.
Visiona meillä on nollapäästöiset rakentamishankkeet. Infrakit kehittää alustaan kytkettävien koneiden ja laitteiden CO2-päästöjen mittauksen, joka on ensimmäinen askel kohti päästöjen optimointia. Toimimalla resurssiviisaasti ja rakentamalla kerralla oikein on jo nyt mahdollista vaikuttaa hankkeiden päästöihin.

Lisätietoa: www.infrakit.com/fi

https://www.infrakit.com

Labroc Oy

Labroc Oy maanlaajuinen betoni-, sisäilma- ja haitta-ainelaboratorio. Analyysipalvelumme kattavat kaikki rakentamisen elinkaaren vaiheet niin uudisrakentamisessa, kartoitusvaiheessa, korjausrakentamisessa kuin purku- ja kierrätysvaiheissa. Betonin tutkimusta, testausta ja työmaalaadunvalvontaa tekee kokenut tutkijatiimimme, jonka kokonaisvaltaiseen palveluun kuuluu myös näytteenottopalvelu. Tämä mahdollistaa työmaiden keskeytymättömän työn ja tehokkuuden, jonka lisäksi sähköiset palvelukanavamme helpottavat asiakkaidemme arkea. Olemme FINAS- akkreditoitu testauslaboratorio T314, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025. Laboratoriomme akkreditoidut pätevyysalueet löytyvät Finasin verkkosivuilta.

https://labroc.fi/