Members

ABB Oy – ELDS Finland

ABB on johtava globaali teknologiayritys. Vauhditamme yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi. Olemme toimineet menestyksekkäästi jo yli 130 vuotta. ABB:läisiä työskentelee 110 000 ammattilaista yli 100 maassa, joista Suomessa noin 5 000.

https://new.abb.com/fi

Eurolaite Oy

Eurolaite Oy - sähkötekniikan asiantuntija

Eurolaite Oy on vuonna 1988 perustettu sähkötekniikka-alan asiantuntijayritys, joka on erikoistunut sähkötekniikan tuotteiden maahantuontiin, markkinointiin ja myyntiin sekä palvelun tuotantoon. Toimintamme keskeisimpinä tavoitteina ovat hyvä asiakaspalvelu, täsmälliset toimitukset ja korkeatasoinen tekninen tuki sekä teknisen ja taloudellisen lisäarvon tuottaminen asiakkaillemme. Vahvuuksiamme ovat ammattitaitoinen henkilökunta ja heidän pitkä kokemuksensa sähkötekniikan alalta.

Eurolaite Oy - Experts in electrical engineering

Eurolaite Oy was founded in 1988 and it is an expert company specialising in importing, marketing and selling electrical engineering products. Our key targets are good customer services, punctual deliveries and high quality technical support. Our strengths include professional staff with long experience in this field.

We represent the leading suppliers in our field. Their products and services offer our clients competitive and comprehensive solutions of high quality. Our products include products made for electricity stations, for electricity quality control, protection of the electrical network and the construction of the distribution network.

We are a part of the Swedish listed Addtech consolidated corporation and its Energy Supply unit. Together with our sister companies we can offer a comprehensive network of products and services in northern Europe.

https://www.eurolaite.fi/

Fintekra Oy

Liekkiloukku® uusi ja innovatiivinen nestepalojen rakenteelliseen sammutukseen perustuva palosuoja-arina joka toimii myös standardin mukaisena työskentely- ja kulkutasona. Toiminta perustuu rakenteelliseen tukahduttamiseen. Liekkiloukku® ei tarvitse toimiakseen ulkoista kemikaalia tai palossa aktivoituvaa mekanismia. Se on edullinen tapa lisätä työ-, palo- ja ympäristöturvallisuutta.
Asennus ja maadoitus on helppoa ja nopeaa. Kysy vakuutusyhtiöltäsi Liekkiloukun vaikutusta vakuutusmaksuihisi.

https://liekkiloukku.fi

Geosynt Oy

Olemme vastuullinen geosynteettialan palvelukokonaisuuksien toimittaja.
Tuulivoiman infrarakentamisen tuotteitamme ovat mm. maarakenteiden lujitteet ja suodatinkankaat.
Tarjoamme asiakkaillemme materiaalit sekä teknisen tuen, kaikki sujuvasti samasta osoitteesta.

https://www.geosynt.fi/

Hitachi Energy

Hitachi Energy on globaali teknologiajohtaja, joka palvelee verkkoyhtiöitä, teollisuutta ja infrastruktuurialojen asiakkaita läpi koko arvoketjun, samoin kuin kasvavia aloja, kuten kestävä liikenne, älykkäät kaupungit, energian varastointi ja datakeskukset. Tuulivoima-alalle yhtiö valmistaa komponentteja ja tuottaa projektipalveluita. Komponenteista suurimmat ovat tehomuuntajia ja tyypilliset palvelut sähköasemien projektointipalveluja avaimet käteen -periaatteella.

https://www.hitachienergy.com/

Klüber Lubrication Nordic A/S

Klüber Lubrication on yksi maailman johtavista erikoisvoiteluaineratkaisujen tuottajista. Yhteistyössä komponentti- ja laitevalmistajien kanssa suunnittelemme ja valmistamme räätälöityjä voiteluaineita tuulivoimaloiden vaativiin olosuhteisiin. Korkealaatuisten voiteluaineiden lisäksi tarjoamme teknistä konsultointia ja voiteluaineiden kunnonvalvonta- ja analyysipalveluita.

www.klueber.com

Kone-Tuomi Oy

Kone-Tuomen 1945 perustettu konepaja toimii Turussa ja Kauttualla. Yrityksemme erikoisalana on raskas ja keskiraskas koneistus. Henkilökuntaa Kone-Tuomi Oy:llä on noin 60. Vaativat ja mittatarkat koneistukset onnistuvat nykyaikaisen konekantamme ja ammattitaitoisen henkilöstömme ansiosta. Palveluihimme kuuluvat mm. aarporaus, sorvaus, jyrsintä, telahuolto, höyläys ja tasapainotus. Pystymme toteuttamaan koneistukset aina 15m:n mittaisiin kappaleisiin saakka.

https://www.kone-tuomi.fi/

Labkotec

Labkotec Oy on maailman johtava tuulivoimaloiden jääntunnistimien valmistaja. Jääntunnistimen avulla parannat tuulivoimalan käyttövarmuutta ja vähennät merkittävästi jäänmuodostuksen aiheuttamia riskejä jäätävissä oloissa. Labkotecin jääntunnistusjärjestelmä takaa, että vastaat kaikkiin tarvittaviin viranomaisvaatimuksiin. Heti käyttövalmis jääntunnistusjärjestelmä on helppo ja nopea asentaa kaikkien valmistajien tuulivoimaloihin – myös jo olemassa oleviin.

www.labkotec.fi

Lindberg & Lund Oy Ab

Teknilliskemiallisten tuotteiden maahantuonti ja edustus:
Huntsman Araldite
Liimat siipien korjaukseen sekä lisävarusteiden kiinnittämiseen
DNV GL hyväksytyt epoksipohjaiset laminointi/infuusiohartsit komposiittiosien valmistukseen.
Elektronisten komponenttien umpeenvalamiseen tarkoitettuja UL94-V0 paloluokituksen omaavia epoksi ja polyuretaani massoja.

Lindberg & Lund tuotemerkki
CE, SILKO, M1 hyväksytty L&L Injektointihartsi betonirakenteiden kemialliseen injektointiin

www.lindberg-lund.fi

Master Builders Solutions Finland Oy

Master Builders Solutions valmistaa maailmanluokan MasterFlow juotosvalumassat tuulivoimalaperustuksiin.

https://www.master-builders-solutions.com/fi-fi

Merus Power Oyj

Merus Power on teknologiayhtiö, joka mahdollistaa kestävän ja energiatehokkaan tulevaisuuden yhteiskunnalle. Valmistamme laadukkaita kotimaisia sähkövarasto- ja sähkönlaaturatkaisuja, joiden ytimenä on suomalainen innovatiivinen insinöörityö. Liiketoimintamme perustana ovat skaalautuva ja modulaarinen tehoelektroniikka, älykkäät ohjelmistoteknologiat sekä sähkötekninen erityisosaaminen.

www.meruspower.fi

MM Materials Oy

Olemme 2005 perustettu infrarakentamiseen keskittynyt suomalainen materiaalitoimittaja ja mukana rakentamassa turvallista sekä resurssitehokasta yhteiskuntaa.
Edustamme huolella valittuja tuotevalmistajia ja tuotamme alan johtavia ratkaisuja, joilla rakennetaan tulevaisuuden parempi ja toimivampi maailma.

https://mmmaterials.fi

Moventas Gears Oy

Moventas on yksi maailman johtavista vaihdevalmistajista. Yhtiö valmistaa voimansiirtoratkaisuja tuulivoimateollisuudelle ja tarjoaa kattavat palvelut vaihteiden huoltoon, ylläpitoon ja etähallintaan. Yhtiöllä on yli 500 työntekijää yhdeksässä maassa, sekä maailmanlaajuinen yhteistyökumppaniverkosto. Moventas on osa globaalia teollisuusryhmää, Clyde Blowersia.

www.moventas.com

Neorem Magnets Oy

Neorem Magnets Oy valmistaa NdFeB-kestomagneetteja ja sähkökoneiden napaelementtejä Ulvilassa. Tuotteitamme käytetään muun muassa suurissa sähkökoneissa uusiutuvan energian tuotannossa. Olemme ainoa tuulivoimaan keskittynyt suurten magneettien valmistaja Euroopassa.

www.neorem.fi

Peikko Finland Oy

Peikko on vuonna 1965 perustettu mataliin välipohjajärjestelmiin ja elementti- ja paikallavalurakentamisen liitostekniikkaan keskittyvä perheyhtiö, jonka palveluksessa on yli 1 800 ammattilaista. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Tuulivoimaan olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka sisältää kaiken tarvitsemasi sekä maanvaraisiin että kallioon ankkuroitaviin perustuksiin -
suunnittelusta toteutukseen.

www.peikko.com

Prysmian Group Finland Oy

Roxtec Finland Oy

Roxtec Finland Oy on erikoistunut kaapelien ja putkien läpivientien tiivistämiseen. Tiiviisteemme suojaa vedeltä ja pölyltä sekä täyttää palokatkovaatimukset. Ratkaisumme etuna on sovitettavat moduulit, jotka tuovat joustavuutta tuulivoimalan ja sähköverkon tiivisteiden nopeaan suunnitteluun ja asennukseen; yhdellä tiivisteellä voidaan tiivistää erikokoisia kaapeleita ja putkia. Samalla järjestelmään voidaan sisällyttää varakapasiteettia tulevaisuuden turvallisia muutoksia varten.

www.roxtec.com

Savcor Oy

Rakenteiden monitorointijärjestelmät, mitta-anturit, ohjelmistot, asennukset ja raportointi.

Rakenteiden korroosisuojausjärjestelmät, suunnittelu
ja raportointi.

www.savcor.com

Schaeffler Finland Oy

Schaeffler Finland Oy toimittaa laakereita, niihin liittyviä komponentteja, asennus- ja kunnossapitotuotteita sekä -palveluita suomalaisille tuulivoimaloiden ja vaihteistojen OEM-valmistajille sekä tuulipuistoihin.

www.schaeffler.fi

ViaCon Oy

Oy ViaCon Ab on merkittävä rumpu- ja putkisiltojen valmistaja ja geosynteettitoimittaja Suomessa ja toimimme osana kansainvälistä ViaCon-konsernia. Tarjoamme ratkaisut tuulipuistokohteisiin infrarakentamisen kaikille osa-alueille.

https://www.viacon.fi/

WestimQpower Oy

WestimQpower is a privately owned expertise and agent company. The secret behind our success are good customer services, punctual deliveries and quality products. Our staff is specialized in development of customer-specific products in cooperation with our customers and suppliers. WestimQpower represents several worldwide well known European suppliers in Finland. Together with our partners we provide our customers top quality and competitive products and complete customized solutions.

https://westimqpower.com/

Wicetec Oy

Jäänestojärjestelmät tuulivoimalaitoksiin.

www.wicetec.com