Members

Destia Oy

www.destia.fi

Electrical Expert Oy

Electrical Expert Oy on kasvava energia-alan moniosaaja.
Meiltä saat apua niin pienissä suunnittelutöissä kuin suurissa sähköverkko- tai voimalaitosprojekteissa.
Näemme, että hyvän yhteistyön avain on, kuunnella tarkkaan asiakasta ja auttaa asiakasta pääsemään haluttuun lopputulokseen kustannustehokkaasti ja aikataulussa.
Oli tarpeet sitten, verkkoon liittyminen, suunnittelu, työmaavalvonta, projektinjohto, turvallisuusvalvonta tai ohjeistuksen laadinta niin sähkö, energia tai -rakennuspuolelta

www.electricalexpert.fi

Emtele Oy

Tietoliikenne- ja analytiikka palveluoperaattori. SCADA-kommunikointi ja ennakoiva kunnossapito. Älykäs kameravalvonta.

https://emtele.com

Eversheds Asianajotoimisto Oy

Eversheds Asianajotoimisto Oy on osa maailmanlaajuista Eversheds Sutherland - asianajopraktiikkaa. Uusiutuvan energian alueella avustamme yrityksiä erityisesti laajoissa rajat ylittävissä tuulivoimatransaktioissa, muissa sopimusasioissa sekä kaavoitukseen ja lupiin liittyvissä asioissa.

www.eversheds.fi

Geosynt Oy

Olemme vastuullinen geosynteettialan palvelukokonaisuuksien toimittaja.
Tuulivoiman infrarakentamisen tuotteitamme ovat mm. maarakenteiden lujitteet ja suodatinkankaat.
Tarjoamme asiakkaillemme materiaalit sekä teknisen tuen, kaikki sujuvasti samasta osoitteesta.

https://www.geosynt.fi/

ICECAPITAL Securities Ltd

Intelligent Employment

IE Oy is a Headhunting consultancy specialising in the Energy & Renewables sectors. We are committed to shaping the future of recruitment by innovating our services through technical advantages, specialised industry knowledge and first-class customer experience.

https://intelligentemployment.com/

Kiwa Inspecta

Olemme Kiwa Inspecta, yksi maailman johtavista asiantuntijoista turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Tarjoamme testaus-, tarkastus-, sertifiointi- sekä konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja. Toimimme useilla eri toimialoilla, kuten eri teollisuuden alat, rakentaminen ja infrastruktuuri, kiinteistöt ja energiantuotanto. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi kaikkialla Suomessa ja yli 40 muussa maassa.

www.kiwa.com/fi/fi/

Knorring Oy Ab

Knorring Oy Ab on johtava ympäristötuotteiden toimittaja Suomessa. Yli 130-vuotias perheyhtiö palvelee laatu etusijalla.

Tarjoamme ratkaisut ympäristövahinkojen torjuntaan ja kemikaalien säilytykseen tuulivoimala ympäristöön. Toimitamme monipuoliset;
• konttiratkaisut
• öljyntorjuntatuotteet
• imeytysaineet
• öljypuomit
• paloturvakaapit
• turva-allastukset kemikaaleille
• hyllyjärjestelmät valumatasoilla

https://www.knorring.fi/ymparistotekniikka

Lilaco Offshore Oy

Meri- ja vesistökaapelityöt, rakentaminen, viankorjaus ja ylläpito.
Merenpohjan kartoitus- ja tutkimustyöt
Rantarakentaminen kaapelinousuille

lilaco-offshore.com

Merus Power Oyj

Merus Power on teknologiayhtiö, joka mahdollistaa kestävän ja energiatehokkaan tulevaisuuden yhteiskunnalle. Valmistamme laadukkaita kotimaisia sähkövarasto- ja sähkönlaaturatkaisuja, joiden ytimenä on suomalainen innovatiivinen insinöörityö. Liiketoimintamme perustana ovat skaalautuva ja modulaarinen tehoelektroniikka, älykkäät ohjelmistoteknologiat sekä sähkötekninen erityisosaaminen.

www.meruspower.fi

Nordic Access Oy

Nordic Access tarjoaa tuulivoimaloiden huolto-, tarkastus- ja korjauspalveluita.
Suoritamme lapojen tarkastuksia, korjauksia, jälkiasennuksia sekä erikoispalveluita kuten vauriokartoitukset, vianetsintä, konsultointi ym. Palvelemme myös rakennusvaiheen tuulivoimaprojektien, kuten tikasjärjestelmien asennuksissa. Olemme korkeanpaikan työskentelyn ammattilaisia ja toteutamme projektit aina turvallisesti ja luotettavasti. Työskentelyn lähtökohtana ovat työn laadukkuus ja tehokkuuden optimointi.

http://www.nordicaccess.fi

S-Voima Oy

S-Voima Oy on S-ryhmän sähkönhankintayhtiö, jonka tytäryhtiö Gigawatti Oy tuottaa sähköä tuulesta omistajalleen sekä kehittää uusia tuulivoimahankkeita.

www.s-kanava.fi

Savcor Oy

Rakenteiden monitorointijärjestelmät, mitta-anturit, ohjelmistot, asennukset ja raportointi.

Rakenteiden korroosisuojausjärjestelmät, suunnittelu
ja raportointi.

www.savcor.com

Tornator Oyj

Tornator Oyj on Suomen kolmanneksi suurin metsänomistaja n. 600.000 hehtarin metsäomaisuudellaan. Tornator kehittää tuulivoimatuotantoon sopivia alueitaan yhdessä valikoitujen kumppaneiden kanssa.

www.tornator.fi