Kannatusjäsen

Suomen Tuulivoimayhdistyksen kannatusjäsenyys on yksityishenkilöille tarkoitettu jäsenyys. Kannatusjäsenyyden hinta on 25 €/vuosi ja se sisältää Tuulivoimalehden vuosikerran sekä yhdistyksen uutiskirjeen muutaman kerran vuodessa.

Aktiivisille henkilöjäsenille, joita kiinnostaa olla mukana STY:n toiminnassa, on perustettu ammatillinen henkilöjäsen -luokka, johon pääsyä voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella STY:n jäsenpalveluista (saara.jalkanen (at) tuulivoimayhdistys.fi)

Tuulivoimasta on tullut Suomessa merkittävää liiketoimintaa, minkä vuoksi pyrimme palvelemaan erilaisia jäsenryhmiä paremmin. Kannatusjäsenyys on  yksityishenkilöille helppo tapa tukea tuulivoimaa Suomessa, tarjoten tietoa tuulivoimasta sitä haluaville.

Liity kannatusjäseneksi

Tervetuloa mukaan hyvän tuulen yhdistykseen!

Lisätietoa jäsenluokista sekä ammattilisen jäsenyyden eduista ja ehdoista saa yhdistyksen jäsenpalveluista saara.jalkanen (at) tuulivoimayhdistys.fi.