STY hakee edunvalvontapäällikköä

Suomen Tuulivoimayhdistys on 1988 perustettu tuulivoima-alan edunvalvontajärjestö, joka tasaa tietä suomalaiselle tuulivoimalle ja jakaa tietoa alan ajankohtaista asioista. Yhdistys kokoaa yhteen tuulivoima-alasta kiinnostuneita yrityksiä, yksityishenkilöitä ja muita tahoja sekä jakaa tietoa ja tukee tuulivoima-alan kehitystä ja toimintaa Suomessa. Tavoitteena on työllistää luomalla kotimaista kannattavaa uusiutuvan energian liiketoimintaa sekä toteuttaa puhtaampaa huomista jo tänään.

Nyt haemme toimintaamme

EDUNVALVONTAPÄÄLLIKKÖÄ

Jaatko sinä visiomme rakentaa suomalaisille puhdasta ja turvallista omaa energiantuotantoa?
Haluatko vaikuttaa valtakunnallisesti uusien toimintatapojen ja -linjausten suunnitteluun ja toteuttamiseen?

Suomen Tuulivoimayhdistyksen edunvalvontapäällikkönä kehität yhdistyksen toimintaa, osallistut aktiivisesti alan lainsäädännön valmisteluun, tapaat sidosryhmiä sekä toimit tuulivoimayhdistyksen edustajana erilaisissa tilaisuuksissa ja työryhmissä.

Olet verkostoituja ja nautit eri sidosryhmien kanssa toimimisesta. Erilaisissa tilaisuuksissa esiintyminen ja eduskunnan kuulemisiin osallistuminen on sinulle luontevaa. Ymmärrät ehkä jo ennestään valiokunta- ja työryhmätoimintaa sekä poliittista päätöksentekoa tai kannuksesi ovat (uusiutuvan) energian, mieluiten tuulivoiman, parista. Niin tai näin, me perehdytämme sinut hyvin tehtävään taustastasi riippumatta. Tehtävää voidaan myös räätälöidä kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi merituulivoiman edunvalvontaan, kansainväliseen yhteydenpitoon sekä STY:n EU-tason edunvalvonnan vahvistamiseen.

Sovit tehtävään, jos olet järjestelmällinen, ulospäinsuuntautunut ja oppimishaluinen. Olet utelias ja kiinnostunut moniottelija.  Haluat kaivaa tietoa ja olet nopea omaksumaan uusia asioita. Puhut sujuvasti suomea sekä englantia (sujuva ruotsinkieli on plussaa) ja nautit keskusteluista erilaisten ihmisten kanssa.

Hae mukaan tiiviiseen ja asiantuntevaan porukkaamme, jossa työskennellään kaikki hoituu-asenteella. Tiimimme saa paljon kiitosta tehokkuudesta, ketteryydestä ja asiantuntevuudesta. Pääkonttorimme sijaitsee Jyväskylässä, mutta tämän tehtävän kannalta pääkaupunkiseutu tai sen työssäkäyntialue on jopa eduksi. Helsingin-toimisto perustetaan tänä vuonna, kun tiimi alueella vahvistuu.

STY tarjoaa:

  • näköalapaikan suomalaisen uusiutuvan energian etujoukoissa ja loistavat verkostoitumismahdollisuudet
  • innostavan ja dynaamisen, nopeasti kasvavan alan
  • haasteita ja kehittymismahdollisuuksia
  • vapauden itsenäiseen työhön mutta myös tiimin tuen monipuolisten tehtävien hoitamisessa
  • mahdollisuuden rytmittää omaa työskentelyä joustavasti
  • joustavasti etätöitä, toimitilat Jyväskylässä sekä Helsingissä (Helsingin toimitila vuokrataan, kun henkilö palkataan)
  • laajan työterveyshuollon, lounasedun, ja mahdollisuuden käyttää työaikaa liikuntaan (2 h/viikko) sekä mahdollisuuden käyttää hierojan palveluita 10 kertaa/vuosi
  • mukavat kollegat Jyväskylässä, Kajaanissa ja pääkaupunkiseudulla sekä innostavat jäsenet ja muut sidosryhmät

Hae paikkaa nyt! Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi sekä palkkatoiveesi pikimmiten, mutta viimeistään 23.3. Haastattelut aloitetaan ja paikka täytetään heti sopivien kandidaattien löydyttyä. Hakemukset tulee lähettää osoitteeseen: heidi.paalatie@tuulivoimayhdistys.fi Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Anni Mikkonen ja operatiivinen johtaja Heidi Paalatie. Laitathan viestin, jos et heti tavoita meitä, niin soitamme takaisin.