STY:n tuulivoimakoulutukset

Oletko sinä tai kollegasi uusi tuulivoima-alalla? Kaipaatko tuulivoiman perusteiden kertaamista? STY järjestää tuulivoimakoulutusta suomeksi, lue lisää alta.

TUULIVOIMAKURSSI 1

Päivän alkeiskurssi tuulivoiman parissa työskenteleville. Sopii kaikille, joiden olisi hyvä tietää perusasiat tuulivoiman tilanteesta Suomessa, tuulivoimahankkeesta ja tuulivoimaloista yleisellä tasolla. Sopii myös kaikille, joiden työtehtäviä tai toimintaympäristöä tuulivoima sivuaa.

Kurssin sisältö

• Suomen Tuulivoimayhdistys: mitä tarjolla jäsenille ja muille sidosryhmille?
  • Suomen energiajärjestelmä pähkinänkuoressa
  • Tuulivoiman ajankohtaiskatsaus: mikä on tuulivoiman tilanne nyt ja tulevaisuudessa?
  • Tuulivoimahankkeen elinkaari: tuulivoimahankkeen pääpiirteet alueen valinnasta, luvitukseen, tuotantoon ja purkuun
  • Tuulivoimatekniikka ja sen kehitys
  • Suuri tuulivoima-roast: tuulivoimasta usein esitetyt väitteet, kritiikki ja mitä niihin voisi vastata.

Seuraavat kurssit

21.9.2021, Helsinki

Tarkempi paikka tullaan ilmoittamaan lähempänä tapahtumaa. Osallistumisen voi perua 14.9. mennessä maksutta tai osallistumisen voi siirtää esimerkiksi kollegalle, mikäli itse on estynyt.

11.11.2021, Oulu

Tarkempi paikka tullaan ilmoittamaan lähempänä tapahtumaa. Osallistumisen voi perua 4.11. mennessä maksutta tai osallistumisen voi siirtää esimerkiksi kollegalle, mikäli itse on estynyt.

Hinnoittelu koulutukseen:

STY:n jäsenhinta 390 € + alv 24%

Normaalihinta 490 € + alv 24%

STY:n jäsenyritys, 3 osallistujaa 990 € + alv 24%

TUULIVOIMAKURSSI 2

Kaksipäiväisen kurssin aikana käydään läpi tuulivoimaa ja tuulivoimahanketta kattavasti monesta näkökulmasta. Kurssilla myös verkostoidutaan alan toimijoiden kanssa. Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat tietää tuulivoimasta pintaa syvemmin.

Ensimmäinen kurssipäivä

• STY-briiffi
  • Tuulivoiman ajankohtaiskatsaus
  • Sähkömarkkinan perusteet
  • Tuulivoimahankkeen esiselvitykset
  • Hankekehitys & ympäristövaikutukset
  • Sosiaalinen toimilupa
  • Rahoitus, DD, sopimukset, raportointi
  • Illanvietto

Toinen kurssipäivä

• Rakentamisen suunnitteluvaihe
  • Rakentamisvaihe
  • Käyttövaihe
  • Purku, kierrätys ja repowering
  • Merituulivoima
Tutustu tarkempaan ohjelmaan

Seuraavat kurssit:

26.-27.8.2021, Helsinki

Tarkempi paikka tullaan ilmoittamaan lähempänä tapahtumaa. Osallistumisen voi perua 18.8. mennessä maksutta tai osallistumisen voi siirtää esimerkiksi kollegalle, mikäli itse on estynyt.

Hinnoittelu kahden päivän kursseille:

STY:n jäsenhinta 990 € + alv 24%

Normaalihinta 1290 € + alv 24%

Hinta sisältää kahden päivän koulutuksen ja tarjoilut (1. päivänä myös illallinen).

Kurssit pidetään livetapaamisina pandemiatilanteen sen suinkin salliessa.

Oikeus muutoksiin pidätetään. Lisää kursseja järjestetään kysynnän mukaan ja myös räätälöidysti yrityksille.